Autoverzekering simulatie bij Belfius

De verzekeraar Belfius is één van de grootste en belangrijkste verzekeraars op de Belgische verzekeringsmarkt. Wat de autoverzekering betreft kiezen dan ook zeer veel mensen er voor om hun verzekering bij deze verzekeraar af te sluiten en wel om verschillende redenen. Allereerst is het redelijk voor de hand liggend dat u bij Belfius een keuze kunt maken uit drie verschillende autoverzekeringen.

Allereerst is er natuurlijk de wettelijk verplichte BA-verzekering, maar daarnaast is er ook nog de beperkte en full omniumverzekering. Deze laatste autoverzekering is een zeer complete autoverzekering die niet alleen schade aan derden, maar ook schade aan uw eigen voertuig en persoon indekt. Het spreekt voor zich dat deze dekkingen er wel voor zorgen dat u rekening dient te houden met een hogere kostprijs, maar die kostprijs wordt bij Belfius wel zeer aanzienlijk beperkt.

Autoverzekering bij Belfius

De autoverzekering simulatie Belfius maakt wat dat betreft meteen duidelijk dat u kiest voor een complete, maar toch opvallend voordelige autoverzekering. Of u nu de keuze maakt om de gewone BA-verzekering af te sluiten of u toch maar gaat voor een beperkte of full omniumverzekering, in alle gevallen is het aan te raden even een vergelijking te doen met andere soortgelijke autoverzekeringen op de markt.

We kunnen u nu reeds vertellen dat u aangenaam verrast zult zijn door de kostprijs van de autoverzekering bij Belfius. Hoe dan ook, staat u op het punt om een dergelijke verzekering af te sluiten? Aarzel dan niet te lang en voer eerst sowieso de autoverzekering simulatie bij Belfius uit.

VerzekeraarEigenschappen omniumverzekeringBerekenen
Corona Direct logo
  • Beste kilometerverzekering
  • Bespaar tot 50% op je premie bij < 15.000 kilometers/jaar

Gratis simulatie

dvv verzekeringen logo
  • Keuze uit 3 formules: Volledige Omnium, Beperkte Omnium of alleen Brand & Diefstal

Gratis simulatie
Jongverzekerd logo
  • Autoverzekering voor inwonende jongeren
  • Gezinspakket: Dus ook voor de ouders
  • Het nest verlaten? Voordelen behouden!
  • Ook voor motorrijders

Meer informatie
Hopala verzekeringen logo
  • Vergelijk meer dan 10 autoverzekeringen
  • Gratis dienst

Gratis simulatie

Auto verzekeren bij Belfius

Het is mogelijk om uw auto te laten verzekeren bij Belfius. De BA-autoverzekering is de goedkoopste en meest eenvoudige formule uit het aanbod. Verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid auto vergelijken is in principe vrij eenvoudig omdat de basis wettelijk is vastgelegd. Ze zal tussen meerdere verzekeraars onderling dus ongeveer hetzelfde zijn qua voorwaarden.

Naast de BA-autoverzekering is het ook mogelijk om bijkomende, optionele verzekeringen af te sluiten bij Belfius: Een verzekering rechtsbijstand, pechverhelping, een bestuurdersverzekering of een omniumverzekering. Klik hier voor meer info over omniumverzekeringen bij Belfius.

Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid

Deze wettelijke verzekering is verplicht en dekt alle lichamelijke letsels en stoffelijke schade aan derden als gevolg van een ongeval.

belfius logoDe premie van een Belfius autoverzekering wordt berekend op basis van uw rij-ervaring en rijvaardigheid. Rijdt u jaarlijks minder dan 10.000 kilometer? Dan past Belfius uw premie aan en betaalt u minder voor uw autoverzekering.

Heeft u in de vijf jaren dat u klant bent bij Belfius geen ongeval gehad? Dan ontvangt u een beloning voor uw rijgedrag onder de noemer “Fidelity Award”. Dit houdt in dat uw Bonus-Malus niet verhoogd zal worden, zelfs niet wanneer u zelf verantwoordelijk zou zijn voor een ongeval.

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto zal alle lichamelijke en stoffelijke schade vergoeden die veroorzaakt zijn door uw fout. Bij een ongeval geniet u ook van gratis bijstand zoals onder meer het wegslepen van uw wagen naar een garage en het vervoer van alle inzittenden tijdens het ongeval.

Voor meer informatie omtrent een autoverzekering bij Belfius kan u terecht op de website Belfius.be; Onthou echter wel dat het verstandig is om meerdere autoverzekeringen op voorhand te vergelijken alvorens u een contract ondertekent. U kan een gratis offerte aanvragen bij Belfius via de website of een kantoor bezoeken, of u kan verder lezen op deze website om autoverzekeringen te berekenen en ontdekken waar u autoverzekering simulaties kan laten uitvoeren.

 
Delen:
Share.

Wilt u ook de goedkoopste omniumverzekering vinden?

button goedkoopste autoverzekering laten berekenen