Bestuurdersverzekering Belfius

Belfius is niet alleen een grootbank, het is ook nog eens één van de bekendste verzekeraars op de Belgische en zelfs op de internationale markt. Hiermee hebben we meteen ook de belangrijkste redenen aangehaald waarom heel veel verzekeringnemers er ieder jaar opnieuw voor kiezen om een beroep te doen op deze verzekeraar.

De bestuurdersverzekering van Belfius is bijvoorbeeld een interessante verzekering voor iedereen die veelvuldig op de weg terug te vinden is.

Belfius bestuurdersverzekering

Een gewone autoverzekering zal namelijk wel de schade dekken aan derden, maar de schade die u zelf mogelijks heeft opgelopen blijft ongedekt en dat kan in bepaalde gevallen uiteraard voor problemen zorgen. De bestuurdersverzekering Belfius zorgt er voor dat dit risico wordt ingedekt, al dient u daar wel een bepaalde meerprijs voor over te hebben. De bestuurdersverzekering is een optionele, aanvullende verzekering die je kan afsluiten bovenop een BA-autoverzekering of een omniumverzekering.

belfius logoDe kostprijs van de bestuurdersverzekering Belfius hoeft echter niet perse ontzettend hoog uit te vallen. Veel hangt bijvoorbeeld af van uw verleden als bestuurder. Bent u bijvoorbeeld nooit betrokken geraakt in een auto-ongeval, dan zal de kostprijs van de bestuurdersverzekering Belfius steeds beperkt blijven.

Heeft u daarentegen wel al één of meerdere ongevallen meegemaakt, dan wordt het een compleet ander verhaal en kan dat de kostprijs van de bestuurdersverzekering Belfius zeer aanzienlijk beïnvloeden. Wanneer u van plan bent om de bestuurdersverzekering Belfius af te sluiten wordt het tot slot ook altijd aangeraden om een kleine vergelijking met andere soortgelijke verzekeringen op de markt uit te voeren.

Omniumverzekering bij Belfius

Een bestuurdersverzekering afsluiten bij Belfius kan alleen als u een omniumverzekering of een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto bij Belfius hebt afgesloten. Bestuurders die 5 jaar klant zijn, en geen ongevallen hebben veroorzaakt krijgen daar bovenop nog een kleine extra: Zelfs na het berokkenen van een ongeval (in fout) zal de bonus-malus niet stijgen. Lees hier meer over de Belfius omniumverzekering.

 
Delen:
Share.

Wilt u ook de goedkoopste omniumverzekering vinden?

button goedkoopste autoverzekering laten berekenen