Premie autoverzekering bij P&V berekenen

De premie berekenen van een P&V BA-autoverzekering of omniumverzekering kan rechtstreeks via de website van P&V verzekeringen gebeuren. Zo’n berekeningstool is handig om te weten te komen of P&V de goedkoopste autoverzekering kan bieden in jouw situatie.

Premie autoverzekering berekenen

Op de website van P&V autoverzekeringen wordt een tool ter beschikking gesteld waar je de premie van een autoverzekering kan berekenen. Meerdere verzekeringsmaatschappijen stellen zo’n tool ter beschikking.

Omdat elke verzekeraar een eigen invulling kan geven aan het berekenen van de premie voor je omniumverzekering is het niet mogelijk om dit rechtstreeks via deze website te berekenen. Gelukkig kan je wel gebruik maken van deze dienst om verzekeringen te vergelijken bij meer dan 10 verzekeraars. Start hier met vergelijken.

Na het vergelijken van autoverzekeringen is het belangrijk om niet alleen te focussen op de prijs en de goedkoopste autoverzekering te vinden. Controleer ook steeds welke waarborgen er zijn inbegrepen en welke waarborgen jij zelf interessant vindt.

Bij P&V autoverzekeringen is de BOB-waarborg zeer interessant: Wanneer een vriend als BOB-chauffeur met jouw auto rijdt dan zal de schade aan jouw wagen vergoed worden indien er een ongeval plaatsvindt. Dat is ook het geval wanneer je zelf als BOB achter het stuur zit om kennissen naar huis te brengen.
logo P&V autoverzekeringen

Autoverzekering voor jongeren

Bij P&V verzekeringen zijn jongeren meer dan welkom. De P&V groep is een coöperatieve vennootschap en investeert sowieso een deel van haar winst in betere sociale samenleving. Jonge bestuurders tracht ze extra te beschermen door middel van een Go Box die bovendien een voordeel van 5% premiekorting oplevert.

Heb je het als jongere onder 26 jaar moeilijk om een autoverzekering te verkrijgen? Dan kan je gerust bij P&V autoverzekeringen een premieberekening en offerte aanvragen .

Kortingen op je premie autoverzekeringen bij P&V

Op eender welke autoverzekering bij P&V kan je tot 15% korting verkrijgen, ongeacht of het gaat om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid auto, een volledig omniumverzekering of een mini omnium.

De kortingen verkrijg je niet zomaar, jij (en/of je auto) moet voldoen aan enkele voorwaarden:

  • 5% korting voor auto’s met een automatisch veiligheidssysteem. Denk bijvoorbeeld maar aan een automatisch remsysteem, een rijkstrookcontrolesysteem of een vermoeidheidsherkenningssysteem.
  • 5% korting voor jongeren (< 26 jaar) die een P&V Go Box installeert in de auto. Deze Go Box verzamelt rijstatistieken en registreert ongevallen waarbij je direct bijstand ontvangt.
  • 5% korting jaarlijks omwille van de unieke omniumformule van P&V verzekering waarde rekening wordt gehouden met de jaarlijkse waardevermindering van je auto.
Delen:
Share.

Wilt u ook de goedkoopste omniumverzekering vinden?

button goedkoopste autoverzekering laten berekenen