P&V omniumverzekering simulatie

Een omniumverzekering simulatie bij P&V kan je uitvoeren via hun website. Net zoals bij elke andere belangrijke aankoop is het belangrijk om prijzen te vergelijken, ook bij autoverzekering premies is dat het geval, ongeacht welke maatschappij uw eerste voorkeur geniet.

Premie omniumverzekering berekenen bij P&V

Je kan de prijs van een omniumverzekering bij P&V simuleren of berekenen op hun website. Dit is geheel vrijblijvend. Je kan bij interesse nadien contact opnemen met een P&V adviseur. P&V verzekeringen werkt uitsluitend met aangesloten makelaars die u bijstaan van begin tot einde.

Dankzij een omniumverzekering simulatie kan je te weten komen hoeveel de prijs voor je premie omniumverzekering zal bedragen bij P&V verzekeringen. Bij andere maatschappijen kan je dit ook op hun websites berekenen. In tussentijd kan je ook kennis maken met het gehele aanbod van de autoverzekeraar.

Elke verzekeraar heeft een unieke manier om de premies van autoverzekeringen te berekenen. P&V onderscheid zich door rekening te houden met de actuele waarde van je auto. Op die manier is het mogelijk dat je premie jaarlijks met 5% zakt.

Een P&V omniumverzekering simulatie is een indicatie van de startprijs. Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat je premie op zakt, terwijl dat niet zo zal zijn bij andere maatschappijen. Wie weet wordt een P&V omnium dan wel de goedkoopste autoverzekering in jouw situatie?

Full omnium of mini-omnium bij P&V verzekeringen?

P&V verzekeringen heeft twee omniumformules waaruit kan gekozen worden. De klassieke omniumverzekering is geschikt voor nieuwe wagens. Gedurende een eerste periode is jouw auto voor de cataloguswaarde verzekerd, daarna zakt de cataloguswaarde elke maand met 1%.
logo P&V autoverzekeringenDie periode kan je zelf kiezen, er zijn drie mogelijkheden:

  • 6 maanden aan 100%
  • 12 maanden aan 100%
  • 24 maanden aan 100%

Na twee jaar kan je perfect omschakelen naar de tweede omniumformule bij P&V autoverzekeringen die geschikt zijn voor auto’s vanaf 2 jaar. Je kan uiteraard ook bij de klassieke omniumformule blijven.

De tweede omniumverzekering formule richt zich op auto’s die tussen de 2 en de 8 jaar oud zijn. Er wordt rekening gehouden met de cataloguswaarde van de auto die op voorhand wordt vastgelegd. Elk jaar na de eerste inverkeerstelling zal de waarde zakken met 15%.

Tip: je kan tot 15% korting bekomen op je premie autoverzekering bij P&V verzekeringen. Nieuwsgierig of je in aanmerking komt voor deze kortingen? Lees dan verder in dit artikel over de kortingen.

 
Delen:
Share.

Wilt u ook de goedkoopste omniumverzekering vinden?

button goedkoopste autoverzekering laten berekenen